Program and abstracts

Monday, June 3, 2019
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
›9:00 (30min)
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›9:30 (10min)
Welcome Speech
Prof. Corinne CHANEAC, Director of C'Nano & Prof. Stéphane REGNIER, Dean of the Faculty of Science & Engineering, Sorbonne Univ.
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›9:40 (10min)
Introduction of the Japan Institutes
Prof Tomonobu NAKAYAMA, Deputy & Administrative Director of WPI-MANA
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›9:50 (10min)
Prof Hirogishe MASTUMOTO, I2CNER
Introduction of the Japan Institutes
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›10:00 (10min)
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›10:10 (10min)
Prof. Mitsuru HASHIDA, Administrative Director of ICeMS
Introduction of the Japan Institutes
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›10:20 (25min)
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›10:45 (1h30)
Session 1
Chair: Pr. Christian Joachim
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›12:15 (1h45)
› L'Ardoise Restaurant
›14:00 (1h)
Session 2
Chair: Prof. Takashi Nakanishi
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›15:00 (1h)
Session 3
Chair: Dr. Céline Fiorini-Debuisschert
›16:00 (30min)
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›16:30 (1h30)
Session 3
Chair: Ass. Pr. Hiroshi Yabu
› Tower 32 – 1st floor – corridor 32-42 - Room 101
›18:30 (3h)
Poster Session
Cocktail dinner
› Tipi - Sorbonne University
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1